Første natten i hengekøye

Mandags morgen leste jeg at nå er det ventet ekstremvær i Bergen. Jeg fikk det plutselig veldig travelt med å komme meg ut å teste den nye hengekøyen min! Jeg sendte melding til en venninne, og på tross av at det regnet sidelengs var hun med.

 

Så allerede i ni-tiden samme kveld la vi i vei til Nordnesdalen for å finne en egnet plass til å henge opp hengekøyene. Vi fant oss en plass ved Laksevåghytten, hvor vi hadde mulighet til å legge fra oss sekkene under tak. Vi hang opp hengekøyene i en fei (noe som senere viste seg å være en dårlig ide), og heiv oss på vedkløyving.

     

 

Heldigvis hadde vi med oss tørr ved, og klarte å tenne et lite bål på tross av regnet. Vi koste oss med en iskald juleøl, og snakket til langt på natt!

 

 

Når tiden var inne for å krype i soveposene, viste dette seg å være MYE mer utfordrende enn hva det er i et telt!  Himmel og hav så lenge jeg kavet med det. Kom meg tilslutt noenlunde på plass i soveposen, og innser nå at hengekøyen har fått en ganske uheldig vinkel, men det er sent, det er vått og jeg bestemmer meg for å bare la det være.

Det ble en lang latt, der jeg lå som en ball nesten helt nederst i hengekøyen, og vinkelen gjorde også at jeg våknet med en del vann inne i hengekøyen. Vel, jeg har lært nå!

På tross av en litt ubehagelig natt var det en veldig koselig tur, og jeg ser frem til å teste hengekøyen mer!

Og før jeg drar ut igjen skal jeg kjøpe meg karabinkroker, og lage hengekøyen klar til å henges opp uten en hel haug med knuter!

Tilbake i bilen, våt og kald

 

Takk for turen Stine, Torjus og Fredrik! Håper det blir mange flere!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *