Mitt eget lille lykkeprosjekt

  1. Oppdatert og publisert på nytt

Dette innlegget la jeg ut i starten av februar, men etter mye tenking frem og tilbake valgte jeg å slette det igjen. Hvorfor kan jeg ikke helt svare på, muligens frykten for å mislykkes. Nå har det gått 3 måneder, motivasjonen er på topp og en haug med endringer har alt blitt gjort.

På denne tiden av året har jeg vanligvis allerede startet på den nedadgående spiralen. Begynt å deppe over nyttårsforsettene jeg allerede har brutt flere ganger; treningene jeg utsatte fra dag én, pizzaene jeg valgte å trykke i trynet selvom jeg egentlig ikke var noe sulten og kveldene jeg tilbragte foran tv-en fremfor å gå tur med hunden. Men i år er det annerledes. I år har jeg ikke en haug med forsetter, men ett veldig viktig forsett. Jeg skal bli lykkeligere. Jeg skal prioritere ting som gjør meg glad, bruke tiden på mennesker som inspirerer og motiverer meg, mennesker som hjelper meg å trakke utenfor komfortsonen min.

Januar er akkurat over og året har begynt veldig bra, og jeg har så langt;

  • Sovet ute 2 netter (dette er for dårlig, og det blir flere netter videre) Her er det dessverre ikke de store fremskrittene, og jeg må muligens justere målet etter hvert. Men 5 netter har det blitt til nå! 
  • Utfordret høydeskrekken med klatring OG fått brattkort! Snart ut i naturen å klatre! 
  • Sluttet å røyke! Fremdeles sluttet å røyke, og nå har jeg også sluttet å snuse! 
  • Begynt å gå/jogge ute noen ganger i uken Jogger/løper, men ikke ofte nok. Påmeldt mitt første løp i slutten av juni! 
  • Trent på treningssenteret FLERE ganger Har trent jevnt 3-6 dager i uken siden februar! 
  • Bestemt meg for å starte på den lange veien mot en helt ny og sunnere livsstil!  Livea Livsstilskurs har overgått alle forventninger, og har i tillegg avlivet en god del av fordommene mine.

Inspirasjonen til å starte et slags «lykkeprosjekt» fikk jeg fra boken med samme navn, skrevet av Gretchen Rubin. Denne boken hadde stått veldig lenge i bokhyllen min, og hvor den kommer fra vet jeg faktisk ikke. I mangel på annet lesestoff valgte jeg å starte på denne. Forventningene var lave, da jeg alltid har sett på sånne «selvhjelpsbøker» som litt småteit. Det var den overhode ikke, og det gjemmer seg mange gode tips innenfor permene.

Her kan du lese mer om den. 

Randi Skaug er også et av de menneskene som inspirerer meg noe enormt! 

 

_DSC5617
Lykke!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *