Når kan du drikke øl og spise junk igjen?

Dette får jeg ofte spørsmål om.

«Når er du ferdig?»

For meg er dette en endring av livsstil, ikke en diett eller slankekur. Kostholdet og rammene vil ikke være like streng alltid, men jeg kommer til å gjøre mitt beste for å leve sunt, aktivt og ikke havne tilbake der jeg har vært.

«Når kan vi ta en jentekveld med masse vin og digg?»

Vel, jentekveld er jeg med på når som helst. Men jeg vil nok i lang tid fremover avstå fra både alkohol og «digg». Men det betyr ikke at jeg har det kjipt, eller at jeg ikke kan kose meg sammen med dere.

«Ja, men herregud! Du MÅ jo kose deg og!»

Helt ærlig? Jeg koser meg skikkelig! Kroppen reagerer positivt, jeg blir mindre, jeg blir sterkere, jeg har mindre vondter i kroppen og jeg føler meg jevnt over strålende!

Og nei, jeg er IKKE gravid, og har heller ingen planer om å bli det.

Valget om å fortsette å avstå fra alkohol etter endt kurs er noe jeg gjør mye av nysgjerrighet, og det er noe jeg har tenkt på lenge. Når jeg ser resultatene jeg har fått på bare 10 uker er motivasjonen stor for å fortsette og se hva jeg kan klare videre. For meg fører ikke alkohol med seg så mye positivt, og jeg ser ikke på det som et veldig stort offer, jeg kan fint kose meg på andre måter. 

2 comments
  1. Hei Silje.
    Må sei eg har svært stor respekt for deg og dei grepa du har tatt. Du er super. Lukka til vidare.

    1. Tusen, tusen takk! Utrolig kjekt å høre ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *