Sove ute alene

Dørstokkmilen var lang denne gangen, veldig lang! Jeg har lenge tenkt på å ta meg en tur i telt eller hengekøye helt alene. Men jeg har rett og slett ikke turt! Jeg har laget en haug med unnskyldninger og utsatt det.

I går klarte jeg endelig å komme meg over dørstokken! Og det ble en fantastisk natt!

Tips til deg som er mørkredd eller ikke har sovet ute alene før

  • Finn en plass der du ikke trenger å gå så langt fra bilen, evt en plass som ikke er så langt hjemmefra. Det kan være kjekt å vite at man kan trekke seg hvis det blir for ubehagelig.
  • Kom deg ut mens det fremdeles er lyst! Da vet du hva som er rundt deg, og rekker å bli kjent med plassen før mørket kommer snikende. Denne tiden er perfekt for oss som er mørkredd, det blir jo ikke skikkelig mørkt!
  • Pynt leirplassen med LED-lys!
  • Ha med deg en god bok, eller musikk til å ha på ørene før du sovner.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *