Kaos og sommerfugler på størrelse med måker

Nå er det på høy tid med en oppdatering!

Det er det kun 5 (!) dager til vi vender nesen mot Femundsmarka og starten på mitt 50 dager lange eventyr! Selvom datoen ble satt for over ett år siden kom denne turen også overraskende på meg, og i vanlig stil er jeg selvsagt sent ute med det meste.

De siste ukene har vært et virvar av innkjøp, matlaging og pakking. Stuen er gjort om til en labyrint av pappesker og diverse turutstyr, hjernen jobber på høygir hele døgnet og magen er fylt av sommerfugler på størrelse med måker! Neste gang tror jeg at jeg betaler noen for å ta seg av all logistikk og pakking.

Under ser dere et grovt utkast av ruten jeg skal gå. Jeg har valgt å starte i Drevsjø i stedet for Käringsjön for å slippe å stresset med å krysse grensen med hund. Jeg kommer sannsynligvis også til å gå om Stryn i stedet for å karre meg over fjellene mellom Geiranger og Hellesylt.

8F3EC632-245D-4567-B5F5-B6ED9B75771B.jpeg

 

3 comments
  1. Det blir spennanes å følge med på turen👏👏👏

  2. Heia Silje!!! 😍❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *