Norge på tvers 2019

Sommeren 2019 legger jeg ut på mitt største eventyr så langt. Jeg og Grimm skal traske fra Femundsmarka i øst til Stadtlandet i vest!

Vi starter ved Käringsjön og padler herfra over til Norge, her er jeg heldig å få med meg min kjære samboer, noe jeg er ufattelig glad for! Å padle kano alene, med masse bagasje og en Boxer hadde jeg ikke sett frem til!

Etter dette fortsetter jeg og Grimm ferden alene. På veien kommer vi til å passere gjennom både Dovre, Rondane og Tafjordfjellene og kommer garantert til å få se noe av det vakreste landet vårt har å by på. Dette kommer jeg til å dele med dere ved hjelp av tekst, bilder og video her på bloggen og på Instagram.

Om alt går etter planen rusler vi i mål på Vestkapp omtrent 50 dager senere.

Nå er jeg i gang med planlegging, utskifting av utstyr og er som smått i gang med sponsorjakt.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe